середу, 6 листопада 2019 р.


Місячник під гаслом  «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».
Читання –  це праця,творчість,
виховання твоїх
 духовних сил, волі.
В. Сухомлинський.




У бібліотеці Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 завідуюча бібліотекою Овчаренко Аліна Володимирівна провела масові заходи, які сприють задоволенню й розвитку інформаційних  потреб і запитів учнів, розширенню кола їх пізнавальних інтересів, забезпеченню дозвілля читачів,  залученню нових користувачів до бібліотеки.
На початку жовтня бібліотекар  провела  уроки з учнями 1-х класів на тему «Книга вчить, як на світі жить». Діти подорожували Країною Казок, відгадували загадки, дивилися мультфільм «Грицькові книжки».
Також  у шкільну бібліотеку завітали учні групи продовженого дня  на майстер клас «Малюємо улюбленого героя». Дані заходи формують духовні і моральні  цінності засобами образотворчого мистецтва: любові дітей до книги та літератури.
Серед наочних форм популяризації документів найважливіше місце посідає книжкова виставка - традиційна форма роботи бібліотек, один із засобів впливу на інформаційну поведінку читача. У рамках місячника діяла книжкова виставка для молодших школярів на тему : «Цікаве природознавство».


Немає коментарів:

Дописати коментар